A găsit o scrisoare pe mormântul tatălui său. Șocul uriaș pe care l-a avut când a citit-o

a-gasit-o-scrisoare-pe-mormantul-tatalui-sau-socul-urias-pe-care-l-a-avut-cand-a-citit-oScrisoarea pe care Sue Gallagher a găsit-o pe mormântul tatălui ei i-a provocat un adevărat șoc. Bărbatul fusese omorât când avea numai 37 de ani, de cea de a doua soție. S-a întâmplat în 1965, chiar în ziua de Crăciun.

Biletul fusese scris de o femeie care susține că este sora lui Sue. Aceasta s-a semnat Jodi, însă datele de contact au fost sterse de ploaie. Sue, în vârstă de 65 de ani, vizitează mormântul lui Victor Edwards doar de două ori pe an.

Femeia, unul dintre cei cinci copii de-ai bărbatului cu prima soție, își amintește că tatăl ei s-a recăsătorit cu o femeie pe nume Pauline. Împreună au avut trei copii, ultimul fiind dat spre adopție. Sue crede ca acest al treilea copil ar putea fi Jodi.

Pauline l-a ucis pe Victor prin strangulare, când Sue avea numai 15 ani. Femeia speră că își va găsi sora, după ce povestea ei a apărut în presa din Marea Britanie.a-gasit-o-scrisoare-pe-mormantul-tatalui-sau-socul-urias-pe-care-l-a-avut-cand-a-citit-o 2