(26/04/2020) Petrecem din apartament cu Geo Da Silva

Bună ziua, dragi prieteni ai emisiunii #RetroRemixParty!
Va anunțam ieri despre o campanie de întrajutorare, pentru persoanele care în această perioadă chiar au nevoie să-l vadă pe Dumnezeu în viața lor. Iată ce pași am făcut până acum și ce vreau să facem în viitor, împreună cu voi.

1. Am vorbit cu restaurantul Biarena (Sânandrei, Calea Timișorii 3) și vrem să punem mâna de la mâna și să oferim o masă caldă (meniu complet) oamenilor în vârstă, săraci sau bolnavi din următoarele localități de lângă Timișoara: Sânandrei, Carani, Hodoni, Dudeștii Noi, I.A.S.
Din datele lor sunt aproape 300 de persoane în această situație. Vrem să le vizităm, să le dăm un prânz din partea voastră, să le oferim cadou o Biblie mică de buzunar (Noul Testament) și să facem o rugăciune la fiecare familie,
în numele Domnului Isus, spunându-le și lor Hristos a înviat!
Domnul să lucreze prin Duhul Sfânt așa cum dorește!

2. Cu suma ce depășește necesarul pentru campanie, vom cumpăra materiale necesare doctorilor și asistenților din linia întâi de la Spitalului Municipal Timișoara – secția 1 ATI, materiale ce le vom duce personal acolo (dezinfectanți, măști, mănuși și detergenți speciali).

Strângerea de fonduri a început de ieri 24 aprilie, va continua azi 25 și mâine 26 aprilie 2020 . Banii poți fi donați în conturile emisiunii noastre, emisiune ce începe în fiecare zi la ora 20:00 atât pe Facebook cât și pe youtube, pe conturile GeoDaSilva .

Puteți să donați bani pentru ajutorare folosind Paypal, Revolut sau prin transfer bancar, iată mai jos datele necesare.

Paypal.me/bighitproduction
Revolut 0040.784.823.613

IBAN: RO20INGB0000999900297856
Moneda: RON
Nume: Gheorghe
Prenume: Constantin Cristinel
Banca Beneficiar: ING Bank București Centrală
Cod SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

IBAN: RO71INGB0000999901154709
Moneda: EURO
Nume: Gheorghe
Prenume: Constantin Cristinel
Banca Beneficiar: ING Bank București Centrală
Cod SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

Toată campania va fi transparentă începând de la suma totală strânsă din donațiile voastre și până la prânzul oferit persoanelor pe care le veți ajuta prin donațiile făcute. Vom filma totul : producerea meniurilor, cumpărarea Bibliilor, vizitarea familiilor și livrarea materialelor la Spitalul Municipal.

Campania va fi însoțită de ziariști ai site-ului Orașul Timișoara, ce reprezintă în acest moment cea mai mare comunitate de timișoreni.

Dumnezeu să lucreze la inima voastră!
Toată Gloria să fie a lui Isus.
PS : Și un share(distribuire) ajută campania noastră.
Fiți binecuvântați, Hristos a Înviat!